ЗА НАС

30 ГОДИНИ ПРОФЕСИОНАЛНОСТ

Компанијата ЈАСТРЕБ постои од 1992 година, а со денешното производство се занимава од 1998-та.
ПОГЛЕДНЕТЕ

САКАТЕ ДА ГИ ВИДИТЕ НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ?

Кога се масите и столиците во прашање, за тимот на ЈАСТРЕБ буквално не постојат лимити. Ги произведуваме од медијапан или од природни материјали, пред се, од буково и дабово дрво, а за некои поекслузивни модели употребуваме и екзотични дрва. Премазите се од еколошки лакови и бои.

ПОГЛЕДНЕТЕ

ПРОИЗВОДСТВО

Компанијата ЈАСТРЕБ постои од 1992 година, а со денешното производство се занимава од 1998-та. За да можеме да одговориме на барањата на пазарот постојано го обновуваме машинскиот парк и ги следиме светските трендови присутни во овој сегмент дрвната индустрија. Паралелно работевме и врз градењето на тимот и денес располагаме со тим кој е способен да дизајнира и изработи маси и столици кои не се разликуваат ниту од најекстравагантните италијански креации.

ПОГЛЕДНЕТЕ

КВАЛИТЕТ

За квалитетот на производите на ЈАСТРЕБ најдобро зборува фактот што дури 40 проценти од нашето производство го пласираме на странските пазари, при што можеме да се пофалиме дека веќе успеавме да извезуваме во Шведска, Грција, Германија и Швајцарија.

ПОГЛЕДНЕТЕ

МАКЕДОНСКИ ПАЗАР

Сепак, не го запоставуваме ниту македонскиот пазар, каде пласираме 60 проценти од производството, а мотото на компанијата е да произведуваме столици, трпезариски и клуб маси за секој дом и сечиј вкус, со извонреден квалитет. Како такви сме веќе препознатливи на пазарот, производите на ЈАСТРЕБ можат да се сретнат речиси во сите салони за мебел во Македонија.

TOP SELLER

I LOVE OUR
PRODUCTS

Adipiscing himenaeos netus vivamus per ut nunc facilisis hac felis hac pharetra lectus eros nostra suscipit proin lectus praesent facilisis rutrum maecenas proin ante nam aliquam suspendisse lobortis velit ipsum nullam pellentesque purus donec cras.

Nibh leo inceptos morbi massa convallis mauris eget vestibulum dolor felis .

Fringilla posuere vel justo adipiscing sem accumsan potenti velit velit ultricies ipsum arcu sociosqu euismod nibh at pulvinar vitae metus ligula dolor.

Blandit elit risus, odio interdum elementum. Feugiat tincidunt justo mattis sit enim lectus risus risus. Lobortis nec.

Blandit elit risus
ABOUT US

GET READY FOR A SPRING

0
SEARCH FOR
0
SEARCH FOR
0 K
SEARCH FOR
$ 0 M
SEARCH FOR