КАТАЛОГ 2018

Превземете го нашиот најнов каталог!
НАШИ ПРОИЗВОДИ Можете да изберете боја на дрво и боја на штоф/еко кожа.
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: MS1 160 + 40
СТОЛ: T-400/2
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: MS
СТОЛ: DONA
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: AM
СТОЛ: LARA/1
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: SM
СТОЛ: T-404
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: TRIO
СТОЛ: BISER
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: ELIZA-S
СТОЛ: T-108
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: KVATRO - 160x90+40
СТОЛ: LUKS
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: SM - 160x90
СТОЛ: BISER
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: INA
СТОЛ: BISER
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: DORA
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: TRIO
СТОЛ: LARA
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: KIA 1
СТОЛ: KAJA 1
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: DANA
СТОЛ: T-200
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: SARA F140
СТОЛ: ANGELA
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: TOKIO
СТОЛ: T-115
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: ZEBRA
СТОЛ: DEA
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: Epoksidna Smola
СТОЛ: MIA 1
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: MS1 160 + 40
СТОЛ: DONA
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: ELIZA
СТОЛ: T-402
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: KAJA
СТОЛ: LARA/1
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: DARIA
СТОЛ: BISER
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: MAJA
СТОЛ: LEO
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: JASNA - 140x90
СТОЛ: BISER
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: MK - 160x90 + 40
СТОЛ: TEA
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: KVATRO
СТОЛ: BISER
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: KIA
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: SM
СТОЛ: LARA/1
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: MAJA
СТОЛ: LARA 1
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: JASNA
СТОЛ: UNA
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: K10
СТОЛ: S10
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: VESNA
СТОЛ: LARA-1
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: M10
СТОЛ: BISER
КОМПЛЕТ
КОМПЛЕТ МАСА + СТОЛОВИ
МАСА: TRIO
СТОЛ: LEO & LARA
ЕКСКЛУЗИВНО НАМАЛЕНИЕ
СТОЛОВИ КОЛЕКЦИЈА 2018
Добредојдовте во нашата летна колекција
ВИДИ СЕ
ЗА НАС

Компанијата ЈАСТРЕБ од Сушица, Ново Село е специјализирана за производство на исклучително квалитетни, модерно дизајнирани столови, трпезариски маси и клуб маси.

ЈАВЕТЕ НИ СЕ

+389 71 714 418

НАШАТА Е-МАИЛ АДРЕСА

stolicara_jastreb@yahoo.com