ЗА НАС  ЗА НАС  ЗА НАС  ЗА НАС   ЗА НАС  ЗА НАС  ЗА НАС  ЗА НАС  
ЗА НАС  ЗА НАС  ЗА НАС  ЗА НАС   ЗА НАС  ЗА НАС  ЗА НАС  ЗА НАС  
КОИ СМЕ НИЕ
Компанијата ЈАСТРЕБ од Сушица, Ново Село е специјализирана за производство на исклучително квалитетни, модерно дизајнирани:
Столови

Трпезариски маси

Клуб маси

САКАТЕ ДА ГИ ВИДИТЕ НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ?

Кога се масите и столиците во прашање, за тимот на ЈАСТРЕБ буквално не постојат лимити. Ги произведуваме од медијапан или од природни материјали, пред се, од буково и дабово дрво, а за некои поекслузивни модели употребуваме и екзотични дрва. Премазите се од еколошки лакови и бои.

ПРОИЗВОДСТВО
Компанијата ЈАСТРЕБ постои од 1992 година, а со денешното производство се занимава од 1998-та. За да можеме да одговориме на барањата на пазарот постојано го обновуваме машинскиот парк и ги следиме светските трендови присутни во овој сегмент дрвната индустрија. Паралелно работевме и врз градењето на тимот и денес располагаме со тим кој е способен да дизајнира и изработи маси и столици кои не се разликуваат ниту од најекстравагантните италијански креации.
КВАЛИТЕТ
За квалитетот на производите на ЈАСТРЕБ најдобро зборува фактот што дури 40 проценти од нашето производство го пласираме на странските пазари, при што можеме да се пофалиме дека веќе успеавме да извезуваме во Шведска, Грција, Германија и Швајцарија.
МАКЕДОНСКИ ПАЗАР
Сепак, не го запоставуваме ниту македонскиот пазар, каде пласираме 60 проценти од производството, а мотото на компанијата е да произведуваме столици, трпезариски и клуб маси за секој дом и сечиј вкус, со извонреден квалитет. Како такви сме веќе препознатливи на пазарот, производите на ЈАСТРЕБ можат да се сретнат речиси во сите салони за мебел во Македонија.
Опис на рејтин 1

Клиент 1

Опис на рејтин 2

Клиент 2

NEXT
PREV